in

Бебе в Китай оцеля, след като в сърцето му беше намерена игла за бродиране

Колаж: "Нова Варна"

Родителите на момиченцето го завели незабавно в болница, щом то започнало да се гърчи и да изпада в безсъзнание. Лекарите реагирали с ужас, когато на рентгеновата снимка видели забита игла в сърцето на бебето.

Игла за бродиране беше открита в сърцето на петмесечно бебе, след като то започнало да се гърчи у дома, съобщава британското издание „Мирър“.

Разтревожените родители на малкото момиченце го откарали по спешност в болницата, след като започнало да се тресе неконтролируемо и да губи съзнание. В болницата бебето продължило да се гърчи и да припада и лекарите незабавно извършили редица изследвания. След като направили рентгенова снимка, медиците били изумени, при вида на 4-сантиметрова игла за бродиране, пронизваща сърцето на бебето.

Иглата е проникнала през стената на стомаха на бебето и е пробила лявата камера на сърцето й, според детската болница в Сиан в провинция Шанси, Китай.

Лекарите незабавно откарали бебето в операционната и успешно отстранили иглата. След това малкото момиченце било отведено в интензивното отделение на болницата за наблюдение и последващо лечение.

Родителите на бебето казаха, че нямат представа как иглата се е озовала в тялото на дъщеря им. Смята се, че иглата е била случайно погълната от детето и в крайна сметка е пробила лявата камера през стомашната стена.

Превод и редакция: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/