in

Разлагащ се труп на млада жена е изваден от паркирана кола по Черноморието

Колаж: "Нова Варна"

Снощи около 22 часа на ул. „Лагуна“ в морския курорт Приморско, е открита шокираща находка – разлагащият се труп на жена, който се е намирал в паркиран автомобил пред хотел.

Свидетел твърди пред „Флагман“, че на мястото, което е близо до първа линия на Северния плаж, са се струпали много полицаи, а след това са дошли и криминалисти. Извършен е оглед в и около леката кола.

Към полунощ от автомобила е извадено тялото на млада жена, което е било в напреднал стадий на разлагане. Жената е била по бански и е на видима възраст около 20-30 години.

„Внимателно го преместиха от предната седалка в черен чувал, миризмата беше нетърпима, въпреки че бях на доста голямо разстояние, зад полицейските ограждения. Чух от разговорите между експертите, че тялото на жената е престояло поне 3 денонощия в заключения автомобил. Представете си в какво състояние е заради високите денонощни температури“, разказва още очевидецът.

Полицейски източник на Флагман.бг потвърди информацията. Става дума за жена на видима възраст 20-30 години.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/