in

Симеон Сакскобургготски с първи думи за причинения хаос от дъщеря му – княгиня Калина (ВИДЕО)

Кадър: Vbox7/Новините на NOVA

Припомняме, че княгиня Калина Сакскобургготска бе задържана за шофиране след употреба на алкохол, удряйки бариера пред хотел в Боровец. Дълго време нейният баща – Симеон Сакскобургготски не даваше коментар по темата, но най-сетне проговори пред журналисти.

„От доста малко стана нещо огромно. Но това са други причини. Най-накрая живеем в правова държава. Всеки е еднакъв пред закона. Това е много важно. Никой от тези, които сочат с пръст, обвиняват или злорадстват, не бива да го забравя. Като родител винаги боли. Да се надяваме, че нещата ще приключат”, отговори Сакскобургготски на въпрос на Нова телевизия за инцидента.

Припомняме, че при маневра по време на излизане от паркинг, колата ѝ се удари в бариера. По-късно Калина отказа да даде кръвна проба за алкохол, след като първоначално стана ясно, че е шофирала с 1,5 промила. Беше ѝ повдигнато обвинение за шофиране в нетрезво състояние.

Припомняме, че наемателят на хотела, на чийто паркинг стана инцидентът, бе посочил, че служителка на „Царска Бистрица” носила на Калина 6-8 кисели млека, по мнение на наемателя – за изтрезняване.

Служителката на „Царска Бистрица” Величка Петрова не отрече да е занесла кисело мляко след инцидента, но уточни, че не било толкова много. Причината поради която го занесла, била, че княгинята не била яла. За първи път чувала, че по този начин можело да се промени резултат от проба за алкохол.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/