in

Княгиня Калина се яви в полицията

Кадър: Vbox7/Новините на NOVA

След инцидента с бариера пред хотел в „Боровец“, Калина Сакскобургготска се яви в Областна дирекция на МВР – София, за да ѝ бъде повдигнато обвинение. Припомняме, че миналата седмица предявяването на обвинението ѝ беше отложено, тъй като ангажираната от нея адвокатка бе в чужбина и поиска друг ден за явяване.

При явяването си в полицията, Сакскобургготска отказа коментар за медиите. Тя остана вътре около 15 минути.

Досъдебното производство се води под надзора на Районната прокуратура в Самоков, но Сакскобургготска и защитата ѝ трябваше да се явят в Областната дирекция на МВР – София, където се намират разследващите.

Припомняме, че след инцидента в „Боровец“, направеният тест с дрегер отчете 1,5 промила алкохол, а след това 51-годишната Сакскобургготска отказа да даде кръвна проба в болница.

Вчера баща ѝ Симеон Сакскобургготски коментира пред журналисти, че „от доста малко, стана нещо огромно“, но все пак „всеки пред закона е еднакъв“.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.