in ,

Започва основен ремонт на натоварен път във Варна

Снимка: Google Street View

Започва основен ремонт на ул. „Девня“, съобщават от Община Варна за медия „Нова Варна“. Затова там затварят за движение от утре (30 август).

Започва основен ремонт на ул. „Девня“ – в участъка от бул. „В. Левски“ до ул. „Преслав“, съобщиха от дирекция „Инженерна инфраструктура и благоустрояване“ към Община Варна. Проектът предвижда цялостна подмяна на асфалтовата настилка, изграждане на нови тротоари, с осигуряване на достъпна среда, и подмяна на старите осветителни тела с ново енергоефективно и енергоспестяващо осветление.

Във връзка със строително-ремонтните дейности от утре 30.08.2023 г. (сряда) от 10.00 ч., ще бъде затворено за движение северното платно на улицата (платното в посока от ЖП Гара към бул. „Васил Левски“) в участъка от кръговото кръстовище до бившия завод „Корабно машиностроене“ АД (слизането от Аспарухов мост към ул. „Девня“) до качването към Аспарухов мост. Движението ще се извършва двупосочно в южното платно на улицата.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.