in

Нещастно съвпадение: Набори от Бургас заформиха тежка катастрофа между кола и камион – има ранена с опасност за живота (СНИМКИ)

Снимка: Пресцентър на ОДМВР-Бургас

Тежка катастрофа се е случила вчера следобяд на автомагистралата в близост до Бургас, при която лек автомобил и камион се сблъскват. Колата буквално влиза под ремаркето на товарния автомобил, както се вижда на заглавната снимка. От сблъсъка са пострадали пътуващите в леката кола, като единият е с опасност за живота. Ето и подробностите за този тежък инцидент:

Вчера около 17.11 ч. на автомагистрала «Тракия», км. 356 в посока Бургас, лек автомобил «Фолксваген Пасат», с бургаска регистрация, управляван от 43-годишен бургазлия, поради движение с несъобразена скорост блъска отзад движещия се и спиращ в колоната товарен автомобил «Скания» с прикачено полуремарке, с бургаска регистрация, управляван също от 43-годишен бургазлия.

От ПТП пострадали водачът на лекия автомобил «Фолксваген» и неговата спътница. Шофьорът получил прорезни рани по лицето и е настанен за лечение в отделение «Неврохирургия» на УМБАЛ – Бургас.

Снимка: Пресцентър на ОДМВР-Бургас

Най-сериозно е ранена неговата 42-годишна спътничка, също жителка на Бургас, която е с фрактура на лявата лъчева кост, седмо ребро от ляво и фрактура на черепа. Тя е с опасност за живота и е настанена за лечение в отделение «Реанимация» на УМБАЛ – Бургас.

Снимка: Пресцентър на ОДМВР-Бургас

Публикувано от Венета Николова

Магистър по „Публична комуникация“ от ФЖМК към СУ „Св. Климент Охридски“. Варненка, майка на едно дете, работила в сферата на връзките с обществеността (PR).