in

Проговори мъжът, който уби шофьора от Варненско, прегазил 6-годишно дете

Кадър: Vbox7/Здравей България

Припомняме, че на 28 август се случи тежък инцидент в района на село Прилеп, Бургаско. Докато роднини на 6-годишно момченце празнували в близост, водачът на камион с варненска регистрация (на 57 години от Аксаково, Варненско) блъснал 6-годишно дете, изскочило внезапно на пътя, като след това то починало на място.

След случилото се, роднини на момченцето нападнали шофьора от Варненско, като се стигнало до неговата смърт. Дядото на детето бе задържан за смъртта на 57-годишния мъж.

Съдът в Бургас разглежда мярката за неотклонение на мъжа, задържан за умишленото убийство на шофьора на камиона, който прегази малко дете.

Мъж от Варненско отнесе 6-годишно момченце с товарен автомобил: Детето починало на място

„Мога да кажа само, че съжалявам. Не исках да го убия, исках да го нараня, защото уби детето. Не знаех, че така ще стане”, заяви в съдебната зала дядото на детето Стефан Дехнев, който беше задържан от Окръжната прокуратура в Бургас.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.