in

Костадинов: Загадъчно умират от инфаркт неслучайни личности. Няколко престъпни групировки овладяват държавната машина

Кадър: Vbox7/Здравей България

Такъв коментар направи лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов днес, като подчерта, че на фона на такива сериозни неща, правителството се занимавало с подготовка на местните избори. По негови думи се случвало и точно това, което сме чули на записа от съвета на „Продължаваме Промяната“

„Приоритетите ни са едни и те са ясни – България да продължи да съществува като държава, защото в момента, заради политиката, която правителството провежда, бъдещето на нашата държава е абсолютно несигурно и поставено под въпрос. Брутният ни вътрешен дълг е нараснал с повече от два милиарда и половина евро само за една година“, посочи лидерът на „Възраждане” Костадин Костадинов в първия ден на парламента.

„Основната ни цел остава свалянето на това правителство и предсрочни парламентарни избори”. Това заяви още Костадинов.

„Всичко, което чухме в записа на Кирил Петков и Асен Василев се случва – чистка в МВР, подготвят се нови хора за членове на службите, съгласувани от посолството и одобрени от посолствата”, каза Костадинов.

„Свидетели сме на това как няколко престъпни групировки овладяват държавната машина. На първо място за тях е да овладеят органите на Министерството на вътрешните работи“, допълни той.

„Докато загадъчно умират от инфаркт неслучайни личности, свързани с подземния свят, правителството се занимава с това да подготвя местните избори, слагайки техни хора начело на полицията, с една единствена цел да фалшифицират вота“, коментира Костадинов.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/