in

Мъж от Варна дебне край плаж, за да тършува из вещи в автомобили

Колаж: "Нова Варна"

Става въпрос за криминално проявен варненец, който е хванат да извършва престъпната си дейност край Бургас. Мъжът е задържан

На 2 септември (събота)  около 14.50 ч. в района на паркинга на плаж „Буните“ в землището на Ахелой, мъж се приближил към паркираните автомобили до плажната ивица на хотелски комплекс, като след кратко забавяне отворил купето на лек автомобил „Хонда CRV“, с бургаска регистрация и започнал да рови в оставени в колата вещи.

Малко по-късно излязъл от автомобила и се насочил към собствения си лек автомобил „Тойота Корола“, с бургаска регистрация, с който потеглил.

Извършен е оглед на взломения лек автомобил, като е констатирано, че е повредена ключалката на предната дясна пасажерска врата.

Лекият автомобил на извършителя на деянието е спрян за проверка. Водачът е установен – това е 48-годишен криминално проявен и осъждан мъж от Варна.

В купето на колата му са намерени и иззети множество на брой инструменти, служещи за разбиване и отваряне на автомобили. Варненецът е задържан за срок до 24 часа в Районно управление – Поморие. Работата по случая продължава.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.