in ,

Тялото изплува: Съдия Мария Москова е сред загиналите след страшната стихия в Царево

Колаж: "Нова Варна"

От вчера са в неизвестност председателят на Районния съд в Царево Мария Москова  и дъщеря ѝ. Както медия „Нова Варна“ ви съобщи, последно съдийката и дъщеря ѝ бяха видени вчера около 12:30 часа в бял Нисан Джук до отнесения от пороя мост в кв. „Василико“ в Царево.

Днес стана ясно, че именно съдия Мария Москова е сред установените трима загинали при бедствието в Царево. Тялото на председателя на Районния съд в Царево е изпулвало в района на пристанището в Царево.

Продължава да е в неизвестност дъщеря ѝ д-р Даниела Йорданова, която е пътувала заедно с нея в колата, повлечена от придошлите води в кв. Василико, съобщи Флагман.

Три станаха жертвите на водния ад по Южното Черноморие. Другият загинал е 61-годишен мъж – строител от Смолян, който е работил на вилата на съдийката.

Третият загинал при потопа засега не е идентифициран. За него се знае само, че е мъж на около 50-те, добре сложен, гологлав и с черна тениска. Тялото му било засечено с дрон в морето и по-късно извадено.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/