in

Черепно-мозъчна травма „по погрешка“: Оказа се, че пребитият младеж от 8 мъже, не бил този, когото търсили

Снимка: Мердин Берберов, "Нова Варна"

Вчера ви съобщихме, че осем мъже са нанесли сериозен побой на 19-годишен младеж на публично място. Заради ударите, нанесени с твърд предмет, младежът е получил черепно-мозъчна травма и временна опасност за живота. Оказа се, че всъщност осмината мъже са пребили не когото трябвало

Група от осем мъже преби 19-годишен младеж посред нощ във врачанското село Търнава. Случаят е от 4 септември. От прокуратурата съобщават, че жертвата е с черепно-мозъчна травма и временна опасност за живота. Нападението пък се определя като деяние, извършено с изключителна дързост и цинизъм.

19-годишен с временна опасност за живота, след като беше жестоко бит от осем мъже

Емилиан Костов е прокурор и говорител на Районна прокуратура – Враца. Той поясни, че при побоя е повредена и колата на потърпевшия. Досъдебното производство е срещу осмината нападатели за нанасяне на средна телесна повреда по хулигански подбуди, допълни прокурорът. Четирима от тях са криминално проявени, осъждани и с висящи дела. Те остават за постоянно в ареста. Останалите четирима са пуснати срещу парична гаранция, съобщава Нова телевизия.

Оказало се, че побоят, нанесен на 19-годишния младеж, е по погрешка. Нападателите търсили друг мъж, с когото имали конфликт. Извършителите са между 18 и 46-годишни.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/