in

Костадинов поиска оставка и припомни: Дарената военна техника на Украйна, сега би била полезна в Царево

Кадър: Facebook/"По света и у нас" - новините на БНТ

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов определи България като мащеха на своите и майка на чуждите. Костадинов се обоснова с военната техника, дарена на Украйна. Той призова министър Тагарев да подаде оставката си. Като мотив посочи и скандала с Мустафа Емин

„Въпросът, който трябва да поставим сега в момента, е кога Тагарев ще си подаде оставката“. Това попита в декларация от името на парламентарната група на ПП „Възраждане“ лидерът ѝ Костадин Костадинов. „Нека Тагарев да намери достойнство и чест и да подаде оставка като министър на отбраната“, призова Костадинов.

В декларацията той припомни за даряването на българска военна техника на Украйна, която по думите му сега би била много полезна, след случилото се в Царево, както и за оставката на Мустафа Емин – съветник на военния министър.

За пореден път България е мащеха за своите и майка за чуждите, каза Костадинов. Той припомни, че по време на дебата за даряването на военната техника няколко пъти от „Възраждане“ са заявили, че тази техника е важна за нас

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.