in

Изключиха микрофона на Байдън заради странно и несвързано говорене

Кадър: YouTube

Президента на САЩ Джо Байдън шокира аудиторията с несвъзнаи изречения, които изрече пред микрофон. „Ще ви кажа нещо… не знам за вас… обаче аз отивам да си лягам.“ Това е едно от странните изречения на президента по време на реч при посещението си в Ханой (Виетнам).

В крайна смета екипът му реши да вземе мерки и изключи микрофона му.  Байдън присъстваше на брифинг във виетнамската столица, на който отговаряше на въпроси на местните медии.

Говорим за стабилност, говорим за Третия свят… прощавайте… Южното полукълбо има достъп до промяна, говореше президентът за озадачение на журналистите.

В този момент се намеси говорителката на Белия дом Карин-Жар Пиер, която заяви, че пресконференцията приключи. Вместо това обаче, Джо Байдън продължи невъзмутимо да си говори, без да съзнава, че микрофонът му вече е изключен.

Въпреки че се опита да продължи да отговаря на въпроси, фоновата музика се усили, „принуждавайки“ Байдън да прибере папката си и най-сетне да напусне пресконференцията за облекчение на екипа му.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/