in

Свекървата на танцуващата кючек върху линейка: Еми, малко беше пияна

Кадър: bTV

Припомняме ви, че в социалните мрежи плъзна шокиращо видео на жена от ромски произход, танцуваща кючек върху капака на линейка, пристигнала след получен сигнал за тежкоболна жена. Случаят е от село Градец и е още от месец май. Танцьорката се оказа „Катя от рода на Борисовите“, която била добре позната на органите на реда

От полицията в Сливен се самосезираха и започват разпити на свидетели, а срещу жената е образувано досъдебно производство за хулиганство.

Говори шофьорът на линейката, върху която жена нагло заигра кючек: Наложило се екипът да изчака, докато жената се натанцува

Заради тесните улици шофьорът спира линейката и с лекаря тръгват пеш до адреса. След прегледа се връщат и влизат в линейката, но се оказват блокирани, защото жена играе кючек върху автомобила.

„Ние се качихме да се прибираме, но нямахме възможност да тръгнем, защото ще падне и пак ние ще сме виновни. Много случки имаме, но този беше най-зрелищен”, обясни шофьорът Станислав Бранков. „Отиваме с голи ръце, редно е да има и полиция с нас“, добави той пред bTV.

Така единствената линейка на спешния център в Котел чака, докато кючекът свърши и жената слезе от колата. Тя се казва Катя от рода на Борисовите. Добре позната е на полицията в Градец.

На адреса откриваме само свекървата ѝ, защото цялата фамилия е на сезонна работа в чужбина.

„Като се качи на линейката какво да направим ние? Еми, малко беше пияна, ама аз не знам тука“, каза тя разгневена. Последваха думите „Недей ме снимай, бе!“ пред екипа на bTV.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/