in

Удар по наркопазара във Варна: Намериха 6 кг марихуана, метамфетамин и хашиш в апартамент в жк „Чайка“

Снимка: ОДМВР-Варна

Както ви съобщихме вчера, криминалисти от ОДМВР-Варна разкриха две високотехнологични наркооранжерии на територията на областния град. Те са се намирали в два апартамента – в жк „Чайка“ и жк „Трошево“. На адресите са открити две оранжерии със засети общо 240 растения от рода на конопа, достигнали различен стадий на растеж. Двама варненци бяха задържани в ареста.

Разбиха две наркооранжерии във Варна: Двама варненци вече са в ареста (СНИМКИ)

Днес от варненската полиция изпратиха нова информация във връзка със случая, тъй като са открити още наркотични вещества:

Голямо количество наркотици е иззето в хода на продължилата спецоперация по противодействието разпространението на наркотици във Варна

Над 6 кг марихуана, подготвена за продажба, количество метамфетамин и хашиш са намерени и иззети вчера. Наркотичните вещества са открити в рамките на продължилите процесуално-следствени действия в обект, обитаван от задържан предишния ден,  отглеждал марихуана в апартамент в жк „Чайка“. Работата по досъдебното производство продължава.

Остават в ареста двамата варненци, хванати с наркооранжерии за марихуана във Варна

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.