in

ПП „ГЕРБ“ се регистрираха за изборите във Варна. Портних обяви: Ще има трима нови кандидати за районни кметове

снимка: "Нова Варна"

В 16.30 ч. днес ПП „ГЕРБ“ се регистрира в ОИК – Варна за участие в изборите за кмет, за районни кметове, за общински съветници и за кметове на кметства в морската столица. Партията беше представена от настоящият кмет и кандидат за градоначалник на Варна Иван Портних и от действащия народен представител Павел Христов, който е и административен секретар на ПП „ГЕРБ“ .

„До дни ще бъдат ясни листите с общински съветници и районни кметове на ГЕРБ“, каза настоящият градоначалник на Варна . Иван Портних обяви, че ще има трима нови районни кмета, тъй като настоящите са били твърде дълго на поста си. Като не уточни нито кои ще бъдат новите кандидати, нито кои ще са старите кадри, които ще напуснат креслата си.
Кметът на Варна каза още, че ще има много нови лица и в листата с общински съветници на ПП „ГЕРБ“.

Отново не уточни техните имена, но увери присъстващите журналисти, че „до дни ще станат ясни имената на всички кандидати за управлението на Варна“.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/