in

Да крадеш, за да работиш: 19-годишна влезе с взлом и задигна дърводелски инструменти от къща в Поморие

Колаж: Редакция "Нова Варна"

За любопитен случай, при който 19-годишно момиче е проникнало с взлом в къща по Черноморието и е откраднало не какво да е, а дърводелски инструменти, както и кухненски електроуреди, съобщават от полицията за медия „Нова Варна“. В последствие то е върнало всичко. Ето и подробностите:

В резултат на полицейските действия на служители от Районно управление – Поморие е разкрита извършителката на взломна кражба на различни по вид строителни инструменти и дребни битови уреди за готвене. Задигнатите вещи са на обща стойност около 4 000 лв.

Взломът е осъществен в частен дом, намиращ се в с. Бата, собственост на 33-годишна жена. Полицаите установяват, че извършителка на деянието е 19-годишна жена от карнобатското село Раклица.

Младата жена направила пълни самопризнания и върнала всички откраднати вещи, сред които: винтоверт, акумулаторна отверка, бормашина, както и кухненски робот, електрическа форма за кекс, фритюрник и др.

Задържана е с полицейска заповед за срок до 24 часа.

Работата по случая продължава.

Публикувано от Венета Николова

Магистър по „Публична комуникация“ от ФЖМК към СУ „Св. Климент Охридски“. Варненка, майка на едно дете, работила в сферата на връзките с обществеността (PR).