in

Костадинов: Тагарев е военен министър на Украйна. Неслучайно е бил украински държавен служител

Кадър: Facebook/"По света и у нас" - новините на БНТ

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов е на мнение, че българския министър на отбраната Тодор Тагарев е опасен за страната ни.

Ние искаме оставката на Тагарев от седмици, така че в този конкретен случай БСП и „Има такъв народ“ подкрепят искането на „Възраждане“. Този военен министър е министър на Украйна, той не е министър на България. Нека да се забравяме това нещо. Това заяви лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

„Неслучайно е бил украински държавен служител и неслучайно е известен като Тагаренко или Тагарюк. Този човек, той не е българин“, посочи Костадинов във връзка с открития край Тюленово дрон с взривно устройство и реакцията на Тагарев.

„Некомпетентно е решението да се остави цяла вечер дрона с мината, който още вчера е бил забелязан. Абсолютно безотговорно е това поведение“, посочи лидерът на „Възраждане“.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/