in

Бившият войник Гатьо не започна добре в племето на „Амазонките“: Наложи се крехката варненка Виктория да го дърпа (ВИДЕО)

Кадър: Нова телевизия

Вчера бе излъчен изключително динамичен и пълен с обрати епизод на „Игри на волята“. Състоя се първата териториална битка, след направените рокади в племената. Припомняме, че Цецо и Гатьо от племето на „Гладиаторите“ бяха принудени да се преместят в племето на „Амазонките“. Така изцяло женският отбор на „Амазонките“ се сдоби с двама мъже.

Вчера стана ясно и това, че на мястото на двамата мъже, към „Гладиаторите“ се присъединява Цвети, която беше част от „Амазонките“.

С така разпределените племена, започна битката за територия межди „Амазонките“, „Гладиаторите“ и „Старейшините“. В началото „Амазонките“ поведоха пред „Гладиаторите“, като с това на хоризонта се появи надежда да се измъкнат от „Дивата река“ и глада и студа , която предлага тя.

С течение на играта обаче, резултатът се обърна и „Амазонките“ отново останаха последни в класирането.

Тогава възникна конфликт между „новите амазонки“ Цецо и Гатьо. Цецо обвини съотборника си Гатьо, че не се е представил особено добре в битката и е забавил племето с ценно време.

За голямо нещастие на бившия войник Гатьо, в битката между племената имашемного плуване, с което той определено не е на „ти“. Наложи се той да плува с жилетка. След това доста време той не успя да се покачи сам върху платформа в морето, за което твърде вероятно е да е виновна и жилетката му, предположиха съотборниците му. Наложи се крехката варненка Виктория да му помага и да го дърпа, за да успее да се покачи по платформата, което за мнозина, като гледка беше комично.

В мрежата моментално заваляха стотици коментари от потребители, критикуващи представянето на Гатьо. Това са някои от тях:

„Срам и позор! Големият мъжки мъж, мъжкаря се остави и наложи най-финото момиче, и най-слабото и малко на ръст и килограми, да го тегли като чувал. И ме стига това, ами и не можа и да се изкачи, пак искаше ръка да го дърпа“

„Като видяха накъде отиват нещата, трябваше да го оставят там да си кисне“

„Гатьо все едно искаше да провали днешната битка“ 

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.