in

Ново разкритие: Оказа се, че изчезналият хеликоптер край Гърмен, е на фирмата, чийто вертолет летя опасно ниско над „Градина“ и хвърля банкноти

Колаж: "Нова Варна"

Припомняме, че днес хеликоптер изчезна край с. Гърмен, като има подозрения, че се е разбил, тъй като няма връзка с пилота на летателната машина. Военни също се включиха в издирването на хеликоптера.

Междувременно обаче се оказа, че изчезналия край Гърмен хеликоптер, и този, който през месец юли прелетя ниско над плаж „Градина“, са собственост на една и съща фирма. Тя е „Авио отряд Варна“, научи „24 часа“.

Извънредно: Военното министерство излезе с последни данни за случая с хеликоптера край Гърмен

Припомняме, че тогава на Джулай морнинг хеликоптерът прелетя опасно ниско над плаж „Градина“, където много хора се бяха събрали да посрещнат изгрева. От него бяха изхвърляли хартии с лика на Тодор Живков, а хора висели от вратите на машината. Свидетели разказват, че хеликоптерът е кръжал близо 15 минути над залива. Преминал не само изключително ниско над хората, но и над лодка.

Сигнал за изчезването на селскостопанския хеликоптер тази сутрин е бил подаден от колега на пилота. Машината е била в района на Гърмен от 19 септември и е пръскала горски масиви срещу борова процесионка.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/