in

Дете беше пометено на пътя. Глобиха 82-годишната му баба. Не го държала

Снимката е илюстративна: Pixabay

Стана ясно, че мъж от Бургас е блъснал дете във Враца, излязло неочаквано на платното вчера следобед, съобщиха от полицията.

Лека кола „Инфинити”, управляван от 26-годишен жител на Бургас, се движел по една от улиците, когато внезапно пред него излязла малолетно момиче, предаде 24 часа.

Шофьорът натиснал спирачките, но все пак блъснал детето и то било леко ранено. Пострадалото момиче било откарано с линейка до спешното отделение на врачанската болница със зачервяване и отток на лявото ходило. След прегледа и оказаната му помощ детето е било освободено за домашно лечение.

При огледа на мястото на сблъсъка полицаите заварили там 82-годишната баба на детето, която трябвало да се грижи за него. Полицаите съставили акт на възрастната жена. Проверили за алкохол и бургаския шофьор, но дрегерът дал отрицателен резултат.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/