in

Мъж и жена от Варна пострадаха, преобръщайки се с мотор: Същата участ застигна и дъщеря им – мотористка

Колаж: "Нова Варна"

Мотоциклетист самокатастрофира, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, по пътя Малко Търново – Бургас. Инцидентът, при който мотоциклетът с пловдивска регистрация се е преобърнал в ляво на пътното платно, се е случил вчера – 26 септември около 18.15 ч., съобщават от ОДМВР-Бургас за медия „Нова Варна“

Мотоциклетът е бил управляван от 48-годишен мъж от Варна, който с фрактура на реброто и лявата ръка, е прегледан в УМБАЛ – Бургас, но отказал хоспитализация.

Пострадала е и неговата спътничка и съпруга, която с контузно-разкъсна рана на главата, без опасност за живота, е прегледана в УМБАЛ – Бургас, но отказала хоспитализация.

На същото място, по същото време и по същите причини самостоятелно катастрофира мотоциклет с варненска регистрация, управляван от 23-годишна варненка – дъщеря на водача на първия мотор, която не е получила сериозни наранявания (прегледана е в УМБАЛ – Бургас и освободена за домашно лечение, без опасност за живота).

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.