in

Смайващо: Изплуваха подробности как младият Ангел бил умъртвен

Колаж: "Нова Варна"

Припомняме, че 21-годишният Ангел Здравков беше жестоко убит в Пазарджик, като основен заподозрян е 18-годишният Никола Райчев. Основната версия е, че скандалът с фатален край се е разразил заради ревност.

Ако вината на Никола бъде доказана, то тогава той може да лежи зад решетките до 20 години.

Смъртта на младия мъж е причинена от не една а, две прободни рани с нож. Престъплението е извършено в присъствието на момиче, с което Ангел отскоро се виждал. Веднага след смъртоносното нападение извършителят е избягал.

„Двете момчета бегло са се познавали. Не са били от един приятелски кръг и от една компания. Има между тях спречкване, което е прераснало в този инцидент, довел до фаталния край“, каза наблюдаващият прокурор Георги Кацаров, съобщава Bulgaria ON Air.

Никола няма регистрации за друго престъпление. Преди две години обаче, негова приятелка е сигнализирала, че е била отвлечена.

„След разследване, поради липса на доказателства, делото е било прекратено, като в кориците на делото са се намирали и данни за лека телесна повреда“, уточни окръжният прокурор на Пазарджи Албена Кузманова.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/