in

Учителка насилила 12-годишен ученик в САЩ: За капак твърди, че забременяла от него (ВИДЕО)

Кадър: Youtube/ABC24 Memphis

Случаят е от щата Тенеси в САЩ. Вече бившата учителка е на 38-годишна възраст. Тя признала, че комуникирала „неподходящо“ и с други свои бивши ученици

Учителка от начално училище в Тенеси, която e обвинена в изнасилване на свой 12-годишен ученик, разкри, че е бременна с детето му в телефонен разговор, пуснат в съда, съобщава Fox News.

Полицията в Ковингтън арестува 38-годишната Алиса Маккомън в дома й в четвъртък и я обвини в принуда на свидетел, утежнено преследване и тормоз. Това е вторият арест на Маккомън за три седмици, след като тя беше обвинена в изнасилване на дете на 8 септември 2023 г., съобщават от полицията.

Маккомън, бивша учителка в четвърти клас, беше освободена след внасяне на гаранция от 25 000 долара при условие, че не няма да контактува с жертвата или с други непълнолетни, освен собствените си деца. Полицията казва, че бившата учителка е нарушила условията на освобождаването си, като е използвала неизвестен преди това телефонен номер, за да се свърже с момчето, което е обвинена, че е изнасилила.

Доказателства сочат, че първоначално жената е изпратила SMS с кодова дума на детето, преди да му се обади. Чрез изпращането на тази кодова дума преди учителката се уверявала, че детето е само, за да може да му изпрати голи снимки в Snapchat.

Полицията съобщава, че след като Маккомън се уверила, че жертвата е сама, тя е изпратила множество текстови съобщения, казвайки, че момчето „ще съжалява, че е направило това“.

В момента Маккомън е в затвора на окръг Типтън без гаранция до следващото й явяване в съда. Тя е обвинена в принуда на свидетел, утежнено преследване, подправяне на доказателства и тормоз, каза полицията.

Преди това полицията каза, че Маккомън е признала, че е „комуникирала неподходящо с бивши ученици“ чрез онлайн видеоигри и приложения за социални медии, където тя очевидно им е изпратила „неподходящи снимки“ и е поискала „сексуални отношения с жертвите“.

Потърпевшият разказала на полицията, че докато прекарвал нощта в дома на заподозряната през 2021 г., когато бил на 12 години, бил събуден от това, че Маккомън го насилвала.

Превод и редакция: Пламена Сутева 

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/