in

БСП-Варна откри предизборната си кампания с „Код ЧЕРВЕНО“

Източник: Пресцентъра на БСП

С червено шествие от стотици социалисти БСП-Варна откри предизборната си кампания в събота. Червената вълна заля центъра на града, водена от кандидатите за кмет, районни кметове и общински съветници, и от организационният секретар на партията Борислав Гуцанов. На входа на Морската градина се изви голямо народно хоро под звуците на гайди и тъпан.

Източник: Пресцентъра на БСП

„Обявяваме „Код Червено“ за Варна, защото градът ни е в окаяно състояние. Ние сме чисти хора и искаме да изчистим града от задкулисието, от корупционните практики и от хората с прякори, които дърпат конците в управлението на Варна. Ще направим пълна проверка на общинските предприятия и фирми, както и на концесиите, сключени от досегашното управление , защото на варненци им писна да ги крадат“, каза Павел Раличков, кандидатът за кмет на БСП по време на откриването. И уточни, че обявява „Код ЧЕРВЕНО“ за Варна за незабавно отстраняване на щетите, нанесени на варненци и на града от ГЕРБ.

Източник: Пресцентъра на БСП

„Очакваме ви всеки ден на шатрата на Коалиция „БСП за България“ на входа на Морската градина с вашите проблеми, а ние ще ви дадем нашите решения“, обърна се към хората той. Организационният секретар на партията Борислав Гуцанов призова всички да подкрепят Павел Раличков за кмет на Варна с номер 1 в бюлетината. „ Варна има нужда от чист човек, като него. Той може да спре грабежите, корупцията, безобразията и предателствата, които са обхванали града ни през последните 10 години. Да променим заедно Варна – за един по-добър живот на варненци с БСП, на 29 октомври! Ние сме номер 1, защото играем за победа!“, подчерта Гуцанов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Източник: Пресцентъра на БСП

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/