in

Двама нелегални мигранти са в болница – колата им се забила в електрически стълб в Елхово (ВИДЕО)

Кадър: Нова телевизия

Кола, превозваща нелегални мигранти, се е забила в електрически стълб в Елхово. Двама от мигрантите са пострадали и са настанени в болница. Единият от тях е с черепно-мозъчна травма. Предполага се, че са от афганистански произход. Все още няма данни, колко души са били превозвани в колата. Шофьорът е избягал веднага след инцидента и се издирва от полицията.

Лек автомобил с нелегални мигранти се е блъснал в електрически стълб в Елхово. Инцидентът е станал около 23:30 часа в неделя, потвърди говорителят на Областната дирекция на МВР – Ямбол Татяна Павлова.

Див екшън край Брезник: Бус с мигранти се преобърна. Патрулка препречила пътя

Към момента няма официална информация колко души е имало в колата. Според очевидци са били около 10. На мястото на инцидента са пожарна, линейки и екипи на електроразпределителното дружество.

Двама от пострадалите мигранти са откарани с линейки към ямболската болница. Единият е с черепно-мозъчна травма. Екип на „Спешна помощ“ транспортира още двама в момента, казаха от лечебното заведение.

80 нелегални емигранти, натъпкани в камион, заловиха край София

Преди по-малко от месец отново имаше подобен инцидент в Елхово. Тогава автомобил с мигранти се блъсна в жилищен блок в централната градска част.

По публикацията работи: Венета Николова

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/