in

60-годишна се вряза с колата си в каруца край наше село – има загинал

Колаж: Редакция "Нова Варна"

За трагичен инцидент, с един загинал, съобщиха от полицията за медия „Нова Варна“. Жена-шофьор, със сериозен стаж зад волана, блъска с автомобила си внезапно излязла на пътя й каруца. От удара сериозно пострадват пътуващите в каруцата, като единият от тях почива в болницата, където е откаран веднага след инцидента. Ето как се е стигнало до трагичната катастрофа:

В събота, на 7 октомври, около 16,35 часа, е получен сигнал за пътно произшествие с пострадали на път I-6. Инцидентът е станал на километър 408,500, в района на разклона за село Блатец.

Лек автомобил „Пежо 307”, управляван от жена на 60 години от град Сливен, се е ударил в каруца, която внезапно е излязла от страничен черен път на главното шосе. От произшествието са пострадали трима мъже – на 47 и 38 години от град Стралджа и на 58 години от село Блатец, които са пътували в каруцата.

Откарани са в болнично заведение в град Сливен за оказване на медицинска помощ, където по-късно 47-годишният мъж е починал.

По случая е образувано досъдебно производство.

Публикувано от Венета Николова

Магистър по „Публична комуникация“ от ФЖМК към СУ „Св. Климент Охридски“. Варненка, майка на едно дете, работила в сферата на връзките с обществеността (PR).