in

Благотворителен концерт край Варна: Събират пари за 17-годишно момиче

Снимка: Д. Георгиев

Благотворителен концерт ще се проведе във варненското село Езерово (община Белослав). Концертът на стадиона в селото ще бъде на 27 октомври от 15:00ч с вход 10 лв., като на мястото ще има и благотворителен базар.

Ще се събират средства в помощ на седемнадесет годишно момиче, на което предстои операция на гръбначния стълб (диагнозата е Сколиоза).

Доника, която се нуждае от тези средства за операция е дъщеря на старши учител в ДГ“ Дора Габе“, с. Езерово – Светла Карабашева. Операцията ще се извърши в Турция и сумата, от която тя се нуждае е 140 000 лв. Половината сума е събрана, но не е достатъчна.

Дарените пари ще бъдат събирани в специална кутия, запечатана от тричленна комисия. Отварянето на кутията и броенето на средствата ще се случи в присъствието на комисията и ще бъде надлежно протоколирано. Протоколът заедно с медицинските документи на детето ще бъдат съхранени в детската градина и ще бъдат на разположение на всички, които желаят да се запознаят с тях.

Концертът ще бъде с участието на Торино и Пашата, Александър Мутафчийски, Тутурутка, Моан, ДГ „Дора Габе“ ,ТС „Искра“, Зумба с Деси, Детски школи по гайда и пеене и още много други.

Парите ще бъдат внесени по съответната дарителска сметка
на името на Светла Карабашева, защото Доника е непълнолетна:
Дарителска сметка:
BG09UBBS80021048956350

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.