in

Световно известна актриса почина ден преди рождения си ден

Снимка: Pixabay

Кино индустрията потъна в скръб след смъртта на известната американска актриса Сюзън Самърс. Тя издъхна вчера (15 октомври) – само ден преди рождения си ден, който трябваше да отпразнува днес. На днешния 16 октомври Самърс щеше да стане на 77 години. Актрисата е починала „спокойно у дома“, заобиколена от близките си.

Актрисата участваше в хитовия сериал „Стъпка по стъпка“.

„Сюзан Сомърс почина мирно в дома си в ранните сутрешни часове на 15 октомври. Тя преживя агресивна форма на рак на гърдата повече от 23 години“, пише Хей в изявление, споделено от името на семейството на актрисата, съобщава Си Ен Ен.

В изявлението се казва, че Сомърс „е била заобиколена от любящия си съпруг Алън, сина си Брус и най-близките от семейството си“.

През юли Самърс разкри рецидив на рак на гърдата.

„Откакто си вземах отпуск от работа, много от вас поискаха повече подробности за здравето ми. Както знаете, имах рак на гърдата преди две десетилетия и от време на време той изскача отново и продължавам да се боря“, написа тя в Instagram. „Това не е нова територия за мен. Знам как да облека бойната си екипировка и съм боец.”

За първи път е била диагностицирана с болестта през 2001 г., разкри тя в интервю с Лари Кинг.

Превод и редакция: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/