in

Гатьо от „Игри на волята“ обяви национален Тик Ток траур (ВИДЕО)

Кадър: TikTok/official.igri.na.voliata

Пеньо Гатевски, по-известен с прякора Гатьо, определено е един от най-колоритните участници в петия сезон на риалити формата „Игри на волята“. Той напусна предаването, след като на косъм загуби двубоя с Благо Мастагарков

След напускането на Гатьо, много зрители заявиха в социалните мрежи, че спират да гледат предаването, тъй като то нямало да бъде същото без техния фаворит. Зрителите оцениха честността, хумора и забавните коментари на 41-годишния Гатьо от Пловдив.

След напускането, пловдивчанинът заяви на шега, че обявява национален Тик Ток траур.

@official.igri.na.voliata 😭 Време е за НАЦИОНАЛЕН TIKTOK ТРАУР! #igrinavoliata #igrinavoliata5 #igrinavoliata2023 #игринаволята #игринаволята5 #игринаволята2023 #novatv #novabg #гладиатори #старейшини #амазонки #изгубени ♬ original sound – Игри на волята

Гатьо работи като лична охрана от повече от 15 години и е бивш командос от специалните части. В армията има 150 скока с парашут и е участвал във военни действия, като е бил и на две мисии в Ирак. Женен е и има две деца – близнаците Младен и Рангел. Пеньо Гатевски – Гатьо напусна предаването на 13 октомври.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.