in

Дете наръга с нож приятеля на майка си в Шумен

Снимка: Мердин Берберов, "Нова Варна"

Ужасяващата случка се е разиграла късно вечерта в неделя. Разразил се е битов скандал, след който 43-годишен мъж е пострадал сериозно и е с опасност за живота

Мъж на 43 години от Шумен е пострадал сериозно при битов скандал в неделя вечерта. Малко преди 22:00 ч. малолетно момче му нанесло удар с нож в областта на корема, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.

Пострадалият живее на семейни начала с майката на момчето. Той е откаран в шуменската болница от екип на Центъра за спешна медицинска помощ. След преглед е установено, че за живота му има опасност и е настанен за лечение в болничното заведение.

Работата по образуваното досъдебно производство продължава под надзора на прокуратурата, съобщава БТА.

След друг битов скандал, в края на август полицейски служители от Хитрино задържаха 46-годишен мъж от село Калино след като нанесъл побой на 37-годишна жена, с която живее на семейни начала. При друг случай Окръжният съд в Шумен постанови доживотна присъда на мъж, убил с особена жестокост жената, с която живеел.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/