in

Феодализацията си има име във Варна. Трябва да се сложи край на „Гуцановщината“ според Петър Витанов, евродепутат (ВИДЕО)

Снимка: Коалиция „Левицата“

По време на събитие вчера във Варна Петър Витанов изрази своята подкрепа за кандидатурата на Мария Тодорова за кмет и водач на листата за общински съветници на „Левицата!“ с номер 28. Той изрази мнение, че феодализацията си има наименование във Варна и то е „Гуцановщината“.

„Гуцановщината прогони истинските социалисти. Хора с огромен потенциал, с интелект, с капацитет. Едни да стават богати на гърба на партията, на гърба на 130-годишна организация (БСП). Ето на това трябва да сложим край на първо време. И се радвам, че Мария Тодорова има смелостта да се опълчи. Да, ние продължаваме да сме социалисти. Гонят ни, блъскат ни, но ние оставаме такива. И съм сигурен, че с достойнство ще защитаваме правилните каузи!“

Снимка: Коалиция „Левицата“

Според Витанов Варна има потенциал да изглежда по съвсем различен начин – привлекателна за гостите и атрактивна за бизнеса. Има всички възможности да бъде водещият български град.Но това не се прави и вие знаете защо. Защото както е феодализирана местната власт, така е феодализирана и БСП.“ – добавя Витанов.

Витанов отправи големи комплименти към Мария Тодорова и я определи като смела жена, която може да направи пробива. Този пробив е добър за Варна, защото Варна има нужда от нов градоначалник, от нов стопанин, от една силна жена, която да може да даде друг облик на града. Но нейното добро представяне е сигнал за всички леви хора, които не се чувстват представени в България. Идеята на „Левицата!“ не е да засмуче БСП, нито да замести БСП. Идеята на „Левицата!“ е да обедини всички леви хора, включително и БСП, зад една обща голяма кауза.

Успех, Мария. Наистина сме с теб. Дайте шанс, нека Варна изглежда по различен начин. Нека прогоним „Гуцановщината“ във Варна веднъж завинаги!“ – призова Петър Витанов.

Той даде за пример град Виена, която е пример за образцов европейски град. Виена обаче винаги е била и все още е лява. И това си личи във всяка политика, прилагана в полза на гражданите. От удобството на инфраструктурата, през социалните придобивки до общинските услуги.“

Мария Тодорова е част от гражданската квота на коалиция „Левицата“ с номер 28 за кмет на Варна и водач на листата за общински съветници.

Пресцентър: Коалиция „Левицата“

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/