in

Нинова: Ако някой има намерение нещо да прави вечерта при преброяването, да знае, че е под наблюдение

Снимка: Пресцентър на БСП

Това заяви Корнелия Нинова, като подчерта колко е важно да са честни и прозрачни изборите. Тя заяви, че е гласувала за промяна на досегашния модел на управление на столицата

„Гласувах за промяна на досегашния модел на управление на столицата. За прозрачност. За това парите на софиянци да се харчат честно и открито и да служат за по-добри улици, по-чист въздух, да няма задръствания, да няма презастрояване, хората от крайните квартали и тези в центъра да имат еднакви условия за живот.” Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова пред медии, след като упражни правото си на глас в София.

Тя коментира, че съдейки по избирателната активност, решението за отмяната на машините не е повлияло сериозно. И призова гражданите, които все още не са упражили правото си на глас, да го направят.

„Важно е да е прозрачен и честен избора. Обръщам внимание, че има видеонаблюдение. Ако някой изобщо има намерение нещо да прави вечерта при преброяването, да прави невалидни бюлетини или протоколи, да знае, че е под наблюдение и че всички, които имаме членове в комисиите, ще положим усилия това да не се случи и да се отчете истинският глас на избирателите”, каза още Нинова.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.