in

Мистерия и смразяващ аудиозапис около смъртта на Матю Пери: Подробности за последните му часове

Кадър: Youtube/Friends

Както вчера ви съобщихме, светът се сбогува с великия актьор Матю Пери, най-известен с ролята си на Чандлър в хитовия сериал „Приятели“, станал любим на милиони хора. Тялото на Пери вече е изнесено от дома му в Лос Анджелис. Припомняме, че актьорът беше намерен мъртъв в джакузито си там.

Полицаите разкриха и смразяващ аудиозапис от спешния телефон 911, а източници на органите на реда твърдят, че полицаите са намерили в къщата на актьора хапчета, изписани с рецепта, но не и наркотици, съобщава Дейли Мейл.

Тялото на покойния 54-годишен актьор е било качено в бус на съдебна медицина късно в събота вечерта. Смята се, че Пери се е удавил във ваната си часове след игра на пикълбол, а от аудиозаписа на диспечерите се чува как мъж казва „спасяване 23“ и „удавяне“. Съобщава се, че е играл два часа пикълбол (спорт, подобен на тениса, но на по-малък корт) по-рано през деня, преди да изпрати асистента си по работа. Когато асистентът се върнал, открил Пери в безпомощно състояние в джакузито.

Според TMZ разследващите са открили предписани антидепресанти и хапчета против тревожност в луксозния дом на актьора, който е с изглед към Тихия океан. Пери, който спечели световна слава с ролята си на Чандлър Бинг в „Приятели“, е притежавал и лекарство за ХОББ с рецепта. Пери е бил пушач и се е борил със зависимостта си към алкохола и опиатите. Малко преди смъртта си разказва, че е чист.

Официалната причина за смъртта все още не е обявена. Полицията води разследване и се очаква аутопсия.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/