in

Бившата годеница на Матю Пери с първи думи след смъртта му

Колаж: "Нова Варна"

Припомняме, че актьорът Матю Пери, изиграл ролята на Чандлър Бинг в хитовия сериал „Приятели“, почина на 54-годишна възраст в Лос Анджелис на 28 октомври. Бившата годеница на Матю Пери – Моли Хървиц, литературен мениджър, проговори трагичната смърт на актьора и каза, че се чувства облекчена, знаейки, че той е в мир.

Двамата се сгодиха през ноември 2020 г., след като се срещаха от 2018 г. Пътищата им се разделиха през юни 2021 г.

Сега, в публикация в Инстаграм в чест на актьора, Хървиц написа следното: „Той би се радвал светът да говори за това колко талантлив е бил. И той наистина беше много талантлив.“

„Тъй като събирането на Приятели наближаваше, гледахме отново шоуто заедно. „По дяволите, бях толкова добър! Виждаш ли каква роля направих!“, ми каза той. Превъртахме и изучавахме сцените. Взаимното уважение и оценяването на хумора е нещо, което ни свързваше. Да бъда с него, докато преоткриваше блясъка си, беше вълшебно“, добави Хървиц.

Тя признава и това, че любовта й към него е по-дълбока от всичко друго и той е оказал много силно влияние върху живота й. „Той обаче беше „сложен“ човек. Но очевидно познавах този мъж и по много различен начин. Въпреки че го обичах по-дълбоко, отколкото можех да разбера, той беше сложен и причиняваше болка, каквато никога не съм познавала. Никой в живота ми не е имал по-дълбоко въздействие върху мен от Матю Лангфорд Пери. Изпитвам огромна благодарност за всичко това, което научих от нашата връзка“, написа Хървиц.

„Мати, чувствам облекчение, че намери покой“, написа за финал Хървиц.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Molly Hurwitz (@mollyhurwitz)

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.