in

Кола помете ел. стълб, ограда и колчета по Черноморието: Мъж и младеж пострадаха

Снимка: Pixabay

Автомобил е самокатастрофирал вчера в Бургас, съобщават за медия „Нова Варна“ от бургаската полиция. 53-годишният водач на автомобила е излязъл от пътното платно и се е блъснал в уличен стълб. Мъжът и пътуващият с него 17-годишен младеж са пострадали, но са без опасност за живота.

На 1 ноември около 21.19 ч. на 100 м. след бензиностанция по бул. „Тодор Александров“ в посока ж.к. „Меден Рудник“, поради загуба на контрол, самостоятелно катастрофира, излизайки извън платното за движение и блъскайки се в уличен ел. стълб, лек автомобил „Шкода Румстър“, с бургаска регистрация, управляван от 53-годишен мъж от созополското село Атия.

От ПТП са пострадали: водачът на автомобила (получил контузия на десния крак, без опасност за живота – прегледан и освободен) и 17-годишен младеж – пътник в автомобила, който с фрактура на лявата китка, е настанен за лечение в отделение „Ортопедия“ към УМБАЛ – Бургас.

От инцидента са нанесени и материални щети по улично осветление, ел. стълб, две звена предпазна ограда и три колчета.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.