in

Кирил Петков: Цяла България чака бюджета. Ние всички сме платени от народа, за да работим в парламента

Кадър: Vbox7/Новините на NOVA

По думите на съпредседателя на „Продължаваме Промяната” Кирил Петков, ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС трябва да продължат да работят заедно. Това заяви той пред журналисти днес.

„Знаем, че след изборите има моменти, когато човек трябва да направи ревизия, да осмисли резултатите си. За колегите ще са трудни моменти. Все пак изборите свършиха и ги призоваваме да дойдат в зала, за да може да работим“, каза Петков.

„Сега идват данъчните закони за бюджета. Цяла България чака бюджета, така че ние ще трябва да работим заедно. Има вето, което трябва да се отхвърли. Разбираме, че тези ревизии трябва да се случа, трябва да се обсъдят нещата, но ние всички сме платени от народа, за да работим в парламента и ще ги чакаме. Няма да се регистрираме, ако днес ГЕРБ и ДПС не дойдат в зала”, уточни Кирил Петков.

По думите му те са готови на разговори с ГЕРБ.

Във връзка с оставката на Мустафа Карадайъ, Кирил Петков заяви, че „всяка партия има право да си избере лидерите, да си ги сменя, да има промяна”.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.