in ,

Гигантска рисунка се появи на плажа на Галата, Варна (СНИМКИ)

Снимка: Изложби с кауза

Изненада! Нова Ленд-арт рисунка се появи на брега на българското Черноморие. Новото произведение представлява послание в бутилка и е дело на Vivia Niki. Авторката изрисува картината на брега на Галата –  крайна точка на Варненския залив

Рисунката беше направена специално за международния ден на поздрава днес! Изобразява бележка в бутилка, донесена от морето. Новата картина отново е посветена на Мира.

Снимка: Изложби с кауза

Картината е нарисувана върху площ от 480 квадратни метра. Тя е най-малката от трите огромни произведения, които авторката изрисува на знакови места, защитени зони на Българското Черноморие. За изработката ѝ са използвани екологични бои, пясък и водорасли.

Снимка: Изложби с кауза

“Мирът не е химера, а е напълно реално, възможно и най-разумно отношение, начин на живот, състояние”, казва авторката. “Той е пътят на развитието, на живота и на всяко пълноценно съществуване.“

“Три са темите на тези творби – Мир, Любов и Чиста Природа – и те се преплитат и преоткриват една в друга”, сподели авторката за своето творчество.

Това са първите по рода си, с такива огромни размери произведения от стил Ленд-Арт в България.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.