in

Бургазлия си изпати сериозно, след като покани свой познат у дома си

Снимка: Pixabay

25-годишен бургазлия доказа, че много трябва да внимаваме кого каним в дома си, независимо дали става въпрос за наш познат. Младият мъж е бил заплашен и ограбен от свой познат. Нанесени са му и няколко удара в лицето

На 23 ноември около 23.50 ч. в Първо Районно управление – Бургас е получено съобщение от 25-годишен бургазлия за това, че негов познат, чрез заплахи с нож и нанасяне на удари в областта на лицето, му ограбил мобилния телефон, преносим компютър, лични документи и дебитна карта.

Грабежът е осъществен в дома на потърпевшия, разположен на ул. „Гладстон“. В резултат на бързите полицейски действия е установен и задържан извършителя на деянието – това е 23- годишен пловдивчанин, който при задържането си в района на ул. „Иван Вазов“ №79, изхвърлил раница, съдържаща вещите – обект на престъплението. Работата по случая продължава.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.