in

Радостин Василев: Лена Бориславова ми написа в SMS, че ще изчезна. Как? Като Алексей Петров ли? (ВИДЕО)

Кадър: БНТ

Независимият народен представител Радостин Василев настоя да бъде прекратено днешното пленарното заседание заради получен SMS от Лена Бориславова

„Да прекратим днешното заседание, защото iскам да ви покажа какво съобщение получих от Лена Бориславова току-що. Тя явно си мисли, че може да пише на мен като на Борисов и на Деси Атанасова“, каза Радостин Василев от парламентарната трибуна.

Радостин Василев: Притеснен съм, че Лена Бориславова и Кирил Петков са склонни да се опитат да изчезна

След това изчете от телефона си следния текст: „Тъкмо да си помисля, че не можеш да паднеш по-ниско и хоп, намираш нови дъна. Нищо. Ще почакам, ще си изчезнал“.

„Така ли изчезна Алексей Петров, искам да питам? Вижте ми съобщението!“, отсече Радостин Василев.

„Как може да ме заплашва някаква жена със съобщение? Сега ще подам сигнал срещу нея в прокуратурата. За много по-малко нещо аз съм подсъдим в момента, без да заплашвам никого. Как точно ще изчезна аз?“, продължи той.

Заместник-председателят на парламента Росица Кирова наложи наказание на Радостин Василев заради използвана от него дума „рогоносец“, по адрес на Мирослав Иванов.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.