in

Хаос в родна дискотека: Пиян мъж опипва момичета и за малко не уби охранител с колата си (ВИДЕО)

Кадри: Vbox7/Здравей България

Страшен екшън се е разиграл в град Пловдив. Пиян агресивен мъж е сътворил истински хаос. Мъжът е бил изведен от нощно заведение заради непристойно поведение, след което се е качил да шофира в нетрезво състояние. Проявил е агресия и към жената, с която е дошъл в дискотеката. Автомобилът на мъжа се е забил във фасадата на зала за събития. Това едва не довело до смъртта на охранител, опитал да го свали от колата му.

„Проблемът започва в дискотеката. Мъжът беше подпийнал. Започна да опипва момичета и жената, която беше с него, помоли охраната да го изведе. Така се стигна до агресията от страна на господина”, разказа Антония Камберева, собственик на нощния клуб, в ефира на Нова телевизия.

„Жената се качи в техния автомобил и го помоли да тръгнат. Мъжът прояви арогантно поведение към нас. После отиде на шофьорското място при нея и й каза да слиза. Тя не пожела и той я удари. Тя се премести на задната седалка, а мъжът се качи и потегли с голяма скорост. Засили колата срещу нас. Когато дойде полицията се опита да излъже, че не е шофирал той. Пробата му за алкохол показа 1,33 промила”, обясни охранителят на нощния клуб.

Мъжът е задържан за 24 часа.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/