in

Сънуващият пророк с разтърсващо пророчество за Черно море и България

Колаж: "Нова Варна"

Жуселино Нобрега да лус е истински феномен на нашето време. Той не се възприема като ясновидец, нито като магьосник, или нещо подобно, но въпреки това хората го наричат бразилския Нострадамус или Сънуващия пророк. Той е прочут с това, че вижда в съня си хора, събития, природни явления и катаклизми, за които предупреждава в писма. По негови думи България е най-привилегированата страна в цял свят като географско разположение.

Жуселино Нобрега да лус сънува политици, кралски особи, популярни личности, актьори и обикновени хора, а след това пише послания, с които предупреждава за войни, катастрофи, болести, пандемии, предаде „Марица”.

За България новият Нострадамус казва, че е прекрасна страна, в която живеят хора, които се интересуват от духовния път на развитие на човечеството, и с радост идва тук, за да им предаде своите знания и информация.

„Това е най-привилегированата страна в цял свят като географско разположение и тя ще бъде най-добре в цяла Европа. Това ще помогне да се преодолеят всички катаклизми, които предстоят.

Това се дължи на българския дух. Вие сте една от най-положително мислещите нации и това е, което ви помага да оцелявате, но трябва да се сплотите още повече. България е много красива страна, с красиви хора, които имат стремеж за развитие. Тя е необходима в рамките на Вселената. Много важно е хората да израстват духовно и в същото време да съумяват да живеят щастливо.

Вие сте единствената държава, която ще може да запази 70% от географската си територия. Ще има държави, които ще загубят цялата си територия, и причини за това ще са не някакви войни, а глобални климатични проблеми. Трябва да се работи повсеместно за мир и съхраняване на природата, защото иначе предстои тотално унищожение“, предрича сънуващият пророк.

Направил е нова карта на България как ще изглежда страната ни след катаклизмите – къде и кога ще има земетресения, как ще се променят границите й.

В писмо до президента Румен Радев от 26 юни, цитирано в книгата на Кармен Лазарова, една от точките гласи: „България ще се сблъска с проблеми по морския бряг. На 16.06.2031 г. морето може да нахлуе повече от 3 км във вътрешността, а на 21 август 2035 г. водата може да стигне до 30 км навътре“.

В същото писмо пророкът предупреждава, че еврото може да се срине на 13.09.2024 г. и Франция и Италия да последват Англия, което ще доведе до размирици в България и други страни от Европейския съюз (ЕС).

Пророкът предупреждава, че до 30 декември 2030 г. управляващите трябва да намалят бедността в страната и да се справят с безработицата, проблемите с храната, здравето и водата за населението, преди да настъпи кризата от 2034-2035 г., когато вече ще е трудно тези проблеми да се решат.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/