in

Обирджията на храмове по Черноморието посегнал и на имуществото на възрастен мъж

Снимка: Pixabay

Както вчера ви съобщихме, помориец посегна на даренията към манастира „Св. Георги“ в Поморие. Освен това мъжът се е опитам да проникне и в друг храм – манастира „Св. Рождество Богородично“. Днес от полицията в Бургас съобщиха, че е станало ясно още едно провинение на помориеца

В резултат на допълнителните полицейски действия по отношение на задържания през вчерашния ден 34 -годишен криминално проявен и осъждан помориец, който към настоящия момент е с прекъсната присъда „лишаване от свобода“, е установено, че същият е извършител и на взломна кражба на сумата от 200 лв. и електрожен, собственост на 75-годишен помориец.

Мъж посегна на даренията в храм по Черноморието: Опитал да проникне и във втори манастир

Кражбата е осъществена на 29/30.11.т.г. от дома му, разположен на ул. „Княз Борис I“. Извършителят направил пълни самопризнания и върнал откраднатите вещи. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Поморие.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.