in

Креативни и неочаквани начини за използване на балсам за устни, които ще ви удивят

Снимка: Pixabay

Балсамът за устни е неотменим продукт в грижата за устните, но той притежава широк спектър от приложения, които не само се ограничават до омекотяването на устните. Вижте какви още полезни начини можете да използвате балсам за устни:

За кожички около ноктите:
Кожичките около ноктите често стават сухи и загрубени, особено по време на студените месеци. Балсамът за устни, съдържащ хидратиращи и овлажняващи съставки, предоставя необходимата грижа. Нанасяйте балсам върху кожичките, за да ги омекотите и поддържате хидратация през есента и зимата.

Като блясък за бузи:
Ако ви липсва блясък за устни, балсамът може да бъде отлична алтернатива. Много балсами за устни имат лек блясък и придават нежен блясък на устните, като същевременно ги подхранват.

За омекотяване на лакирани части от кожа:
Сухите и лакирани зони на кожата, като лактите или петите, могат също да се възползват от богатата текстура на балсама за устни. Нанесете тънък слой за омекотяване и хидратация на сухите участъци.

Като придаващ блясък на вежди:
Ако искате естествен блясък на веждите си, може да използвате малко балсам за устни. Този трюк може да придаде допълнителна дефиниция и овлажнение на веждите ви.

За омекотяване на сухи места на лицето:
Балсамът за устни може също така да се използва за омекотяване на сухи петна на лицето, като например около носа или на веждите. Текстурата му помага за задържане на влагата и поддържане на мекотата на кожата.

С тези трикове балсамът за устни става универсален продукт за грижа за кожата, който ви помага да поддържате хидратацията и мекотата на различни части на тялото.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/