in

Актрисата Даяна Ханджиева роди: Публикува снимки на бебчето си (СНИМКИ)

Снимка: Instagram/dayana.handjieva

Българската актриса Даяна Ханджиева обяви в социалните мрежи, че е станала майка на момченце. Красавицата публикува снимки на новородения си син, който семейството е нарекло Антони

„След едно раждане, започнало като по филмите с: „Изтекоха ми водите, бързо към болницата!“ и завършило с проплакването на едно малко чудо, мога вече гордо да се нарека Мама Дая. Избрал да се появи на датата на майка си, в месеца на баща си, посрещаме с много щастие и любов малкия Антони“, споделя актрисата.

„Изключително много благодарим на д-р Тияна Николова и акушерка Мая Петрова, и на целия екип на болница “Св. Лазар” за грижите, отношението и професионализма“, написа в мрежата младата и щастлива майка.

Тя благодари и на своя мъж, който е бил плътно до нея през цялото време на бременността. Даяна се пошегува, че благодари на мъжа си и за това, че не е припаднал.

„Обичам те, вече сме родители, представяш ли си?“, пише младата Ханджиева.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.