in

Община Варна с важно съобщение заради лошото време в града

Снимка: Мердин Берберов, "Нова Варна"

Поради неблагоприятни метеорологични условия – дъжд и вятър, традиционното Коледно карнавално бягане се премества утре – 17 декември, неделя. Регистрацията ще започне отново в 9:30 сутринта до Слънчевия часовник, а стартът на щафетното бягане – в 10:30 часа, съобщиха за медия „Нова Варна“ от Пресцентърът на Община Варна.

Събитието беше насрочено за днес. Въпреки отлагането, екипът на организаторите ще бъде на място днес и тези, които са излезли, могат да бягат, за да се подготвят за утрешния ден.

Припомняме, че в традиционното Коледно карнавално бягане, всеки участник трябва да носи забавен коледен костюм на дядо Коледа, на елена Рудолф, на джуджетата, да е поне с червена шапка или с рогца. За атрактивното спортно събитие са предвидени награди за победителите, томбола за всички участници и брънч парти.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/