in

Защо да заложите на пижама като класически коледен подарък

Снимка: Astratex.bg

След година на усилена работа и бързане в подготовка на празничният сезон края на годината е време почивка и събиране на енергия у дома.

Това е време, в което много хора предпочитат да се отделят от шума и суетата на ежедневието, и да прекарат повече време у дома със семейството и близките си. Това е възможност да забравите за напрежението на работата и ежедневните задачи, и вместо това да се съсредоточите върху отдиха. Ето защо един коледен подарък, който насърчава почивката – например удобна коледна пижама – може да бъде наистина практичен подарък.

Истинското презареждане

По време на празниците можете да се отпуснете в топлината на дома, да почетете, да гледате филм или просто да седите до камината и да се наслаждавате на времето с близките си. Това е време за възстановяване на силите и подготовка за предстоящата година. Вероятно това е причината, поради която мъжките и дамските пижамите, особено тези с коледни мотиви, са на челно място в списъка с коледни подаръци.

Удобни и практични подаръци

Пижамите и халатите са популярни коледни подаръци всяка година, тъй като съчетават удобство, практичност и лично отношение.

Тъй като всеки ги използва, пижамите са идеални за всички възрасти. Предлагат се в широка гама от стилове и разновидности, така че всеки може да намери нещо, което да носи с удоволствие и което да отговаря на индивидуалния му вкус. Това ги прави истински внимателно подбрани и персонализирани подаръци. Нещо повече, пижамите са полезни подаръци, които ще бъдат използвани в ежедневието, а не захвърлени в някой прашен ъгъл.

Снимка: Astratex.bg

На какво да обърнем внимание, когато избираме пижама?

  • Размер: както при избора на бельо, така и при избора на пижама, е важно да улучите правилния размер. Уверете се, че пижамата, която сте избрали, ще пасне добре на получателя. Много е неудобно, ако тя е твърде малка или твърде голяма. Въпреки това, ако не сте сигурни в размера, заложете на по-голям размер, защото по време на сън можем да носим нещо широко, но не и нещо тясно. Мъжете са особено чувствителни при избора на облекло за сън и не обичат да им е тясно, така че със сигурност заложете на по-разкроени мъжки пижами.
  • Материал: обърнете внимание на качеството на материята. Памукът, фланелът и сатена са популярни варианти, като всеки от тях предлага различно усещане и комфорт. Например памукът е дишащ и удобен, фланелът топли, а сатенът охлажда и изглежда елегантно.
  • Стил: изберете стил, който отразява вкусовете на човека, на когото подарявате. Той може да харесва класическо райе, забавна щампа или шикозна едноцветност. Първо помислете за получателя и после обърнете внимание на това какво харесвате вие за него.
  • Комфорт: при сън комфортът е най-важен. Пижамата трябва да е мека и удобна за носене и да не дразни кожата. Винаги оглеждайте избраните модели за дразнещи шевове и етикети.

Ако изберете пижама за подарък въз основа на горните критерии, можете да сте сигурни, че ще зарадвате получателя.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/