in

Деца замеряха коли с големи ледени топки: Потрошиха стъкло на автомобил в движение в столицата

Снимки: Facebook/Катастрофи в София/Н. Дойчева

Две деца за замеряли с големи снежни топки преминаващи автомобили по булевард в столицата. В социалните мрежи бяха качени снимки и видео. Все още не са установени извършителите

Тийнейджъри счупиха с ледени топки стъклото на движещ се автомобил по бул. „Александър Малинов“ в София. Инцидентът се разминава само с материални щети, а шофьорът успява да реагира своевременно. За случилото се стана ясно във Facebook групата „Катастрофи в София“. Там. Н. Дойчева обяснява, че потърпевшият е подал сигнал на спешен телефон 112.

Видеорегистратор на друг автомобил успява да улови и момента, както и извършителите на опасните вандалски действия.

Потърпевшият Димо Кючуков разказа в ефира на Нова телевизия, че пътувайки по булеварда посока квартал „Дружба” две деца на възраст около 15 -16 години са започнали да хвърлят снежни топки по преминаващите автомобили. Те попадат върху автомобила му и чупят предното стъкло. След като виждат какво са направили, младежите напускат мястото.

Кючуков звънни на телефон 112, а органите на реда пристигат на мястото на инцидента. „Можеше да стане катастрофа или някой да пострада”, добавя той. Димо Кючуков се надява извършителите да бъдат разпознати, а родителите да вземат отношение за техните действия.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/