in

Охранител в голяма верига магазини нападна бременната актриса Искра Донова

Колаж: "Нова Варна"

Родната актриса Искра Донова е една от онези жени, които са преминали през тежката битка с инвитро процедурите, за да могат да станат майки. След дълги години опити, актрисата най-накрая е благословена и чака своята първа рожба, но щастието ѝ е било помрачено от агресивното поведение на охранител в голяма верига магазини за мебели у нас. Потресаващата случка разказа самата тя чрез пуснато стори в Инстаграм

Искра пазарувала спокойно, като дори минувачите й помагали със свалянето на тежките предмети от стелажите в магазина и я обгрижвали заради напредналата ѝ бременност. Не такова обаче било отношението, което получила от охраната на магазина.

„Тръгвам да излизам и охраната хваща количката и ми казва ало, ти къде, бе, плати ли си, бе“, разказа Искра Донова.

„Вадя му бележката и му я показвам… как не му я наврях в устата“, изкоментира бясната бъдеща майка. „Дори да не съм си платила, може ли да ми говориш на „ти“, бе, я малко по-културно“, възмущава се Донова.

В крайна сметка актрисата е получила извинение от въпросния магазин: „Изключително съжаляваме да разберем за ситуацията, която се е случила. Искаме да Ви уверим, че информацията ще бъде насочена към съответния екип на магазина и ще й бъде обърнато специално внимание“.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.