in

Проф. Рачев се вбеси заради един „сладур“: „Просто не е мъжкарско“, отсече той

Кадър: bTV

Иначе забавният и усмихнат български климатолог проф. Рачев, истински се ядоса на постъпката на джигит на пътя, шофирал със скорост от 180 километра в час.

Очаква ни хубаво и топло време, необичайно за сезона, но все пак имайте едно на ум за мъглите, които се получават, тъй като те са много опасни – така започна прогнозата си за времето тази сутрин климатологът проф. Георги Рачев.

А малко след предупреждението му за мъглите, той скастри жестоко и поредния джигит на пътя, шофирал с меко казано несъобразена скорост от 180 километра в час.

„Да не говорим за този „сладур“, който джитка в Русе със 180… това е безумие! Просто не е мъжкарско!“, отсече проф. Рачев в сутрешния блок на bTV.

По думите му иначе, времето в цялата страна ще преобладава топло и слънчев, а тази година е най-топлата от последните насам.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/